Foto: Johny Daagh/NT

Tjalve Friidrott - Sommarkul

Sommarkul är fyra aktivitetsfyllda dagar med fokus på friidrottens olika grenar under ledning av aktiva ungdomar i Tjalve Friidrott.

Förutom att prova på friidrottens olika grenar så innehåller dagarna en massa annat kul som lekar, stafetter och utmaningar av olika slag. Sommarkul är för dig som är mellan 7-12 år (född 2013-2008). 

Sommarkul avslutas med en enkel tävling i några av de grenar barnen har fått träna på under veckan och alla deltagare får en speciellt framtagen T-shirt samt diplom den sista dagen man är med.

Här nedan hittar du viktig information och längst ner på sidan kan du anmäla dig.

Information om sommarkul 2020

Veckor och tider

Vecka 25

Måndag 15/6 – torsdag 18/6

Förmiddagsgrupp 8.30-12.00. ANMÄLAN STÄNGD

Eftermiddagsgrupp 13.00-16.30 ANMÄLAN STÄNGD

 

Vecka 26

Måndag 22/6 – torsdag 25/6

Förmiddagsgrupp 8.30-12.00 FULLBOKAD

Eftermiddagsgrupp 13.00-16.30 FULLBOKAD

 

Vecka 33

Måndag 10/8 – torsdag 13/8

Förmiddagsgrupp 8.30-12.00 ANMÄLAN STÄNGD

 

Plats

Norrköpings friidrottsarena vid Himmelstalund.

frågor och reservplatser

För frågor gällande Sommarkul 2020 eller om ni önskar ställa er på reservplats till någon av grupperna som blivit fulltecknade så kontakta vår sportchef Ellinor Stuhrmann.

Mail: ellinor@tjalve.nu

Mobil: 072-546 18 82

 

Mellanmål

I mitten av träningspassen så tar vi en paus där det bjuds på mellanmål.

HÄMTNING OCH LÄMNING

Föräldrar/annan myndig lämnar och hämtar sitt barn varje dag.

KOSTNAD

Tjalve Friidrott´s Sommarkul har flera syften. Förutom att bjuda in till en välplanerad, rolig och aktivitetsfylld  friidrottsvecka för barn så ger den också Tjalve Friidrott´s aktiva ungdomar möjlighet till några veckors sommarjobb.

Kostnaden för veckan/veckorna täcker bland annat kostnader för ledararvoden, mellanmål och komplettering av träningsmaterial. 

En vecka 600 kr
Två veckor 1 100 kr
Tre veckor 1 500 kr

viktigt! 

med anledning av covid-19

Med hänsyn till de restriktioner som finns idag gällande Covid-19 så kommer vi samlas i mindre grupper och anpassa mellanmålet och upplägget på bästa sätt efter det.

Anpassningarna kommer bland annat innebära att ingång och samlingar kommer att ske olika för olika grupper, att flera toaletter är öppna samt att alla grupper inte äter mellanmål samtidigt.

Detaljerad information om vad som gäller när respektive vecka närmar sig återkommer vi med och det är då viktigt att alla eventuella frågor om framför allt samlingsplats  är utredda innan så att vi tillsammans förhindrar samlingar i större grupper.

  

Anmälan

Anmälan för 2020 års Sommarkul är stängd! Vi kommer att ta emot anmälningarna löpande och återkommer till dig med bekräftelse så snart vi registrerat den. Betalning sker mot faktura vilken kommer skickas till den adress som anges nedan efter det att platsen har bekräftats.